Водещ производител на електрически корнизи от 2005

logo
  • 0878366634office@raexmotor.bg
  • София,бул. Витоша 150
  • Понеделник - петък: 10:30 - 18:00Събота - 10:30 - 14:30 Неделя: затворено

Електрически щори - всичко, което трябва да знаете

Знаете ли, че съществува такова нещо като електрически щори? Ако за първи път чувате за това, нека ви разкажем за невероятните продукти на RAEX!

Вероятно сте забелязали как новите технологии стават все по-важна част от работата и ежедневието ни. Двадесет и първи век е времето на смартфоните, смарт-технологиите и смарт-домовете и ако все още не сте модернизирали своя дом, инсталирането на електрически щори е едно прекрасно решение, от което да започнете.

Както при всяко важно решение, винаги е полезно да знаете колкото се може повече за продукта, който купувате. Затова ще започнем с основите и ще ви разкажем как тези хитри и иновативни уреди могат да подобрят уюта и удобството на вашето семейство.
 

Какво представляват електрическите щори?

Електрическите щори са  иновативно решение за вашите прозорци, което се управлява изцяло от моторизирано устройство. Обикновено на външен вид наподобавят традиционните щори, но имат вградена система, която им позволява да се навиват механично надолу или нагоре.

Това ви носи голямо удобство - имате възможност да контролирате светлината и уединението в стаята без да ставате от мястото си. Ако преди се считаха за луксозна екзотика, запазена само за най-богатите, електрическите щори вече са достъпни за всяко домакинство. Възползвайте се от този атрактивен детайл към дома, който със сигурност ще впечатли вашите гости. 

Как се захранват?

Добрата новина е, че електрическите щори не са сложни или скъпи за инсталиране и поддръжка. На практика може да ги ползвате навсякъде, където има връзка с основната електрическа инсталация. Захранващия мотор обикновено е вграден в цялостната конструкция. Това скрива излишните детайли и допринася за елегантната завършеност на вашия дом. Моторите на RAEX са тихи и надеждни. Използваните материали са олекотени и оптимизирани за максимална товароносимост и енергийна ефективност. В допълнение, интеграцията на смартхоум технологии е добър пример за намаляване на използваната енергия и спомага за опазването на планената.


Как се управляват?

Електрическите щори на RAEX се управляват чрез дистанционно устройство, което може да се ползва навсякъде в стаята. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона за нагоре или надолу и моторизираната система ще свърши останалото.

Можете да зададете настройки за предпочитаната точка за спускане и прибиране на щорите, а защо не и да се възползвате от опцията за спускане и прибиране на щорите в определен час от деня. В случай на авария или отстъствие на електрическо захранване,  щорите могат да бъдат издърпани и ръчно до желаната позиция по традиционния начин.

Вече е възможно да управлявате щорите със смартфон приложение или дори с гласови команди, ако щорите са интегрирани към смартхоум система. Електрическите щори се управляват изключително лесно, дори и от деца. Облегнете се удобно и контролирайте с лекота  светлината в стаята за перфектната атмосфера.

Блог

Регистрирайте гаранционна карта

Номер на гаранционна карта: