Водещ производител на електрически корнизи от 2005

logo
  • 0878366634office@raexmotor.bg
  • София,бул. Витоша 150
  • Понеделник - петък: 10:30 - 18:00Събота - 10:30 - 14:30 Неделя: затворено

Какви са предимствата на електрическите щори?Иновативни и достъпни

Едно от най-хубавите неща при електрическите щори, което забелязваме на пазара в днешно време, е тяхната достъпност. Те са проектирани, така че да задоволяват нуждите на модерните интериорни дизайнери. Ако търсите начин да модернизирате вашия дом или офис с иновативна технология на разумна цена, то продуктите на RAEX са точно за вас.
 

Удобни и интелигентни

Моторизираните щори могат да се отварят и затварят просто чрез натискането на бутон на дистанционно устройство или чрез смартфон приложение. Покритията на прозорците са доказано средство за оптимизиране на топлината в стаята. Колкото по лесно ги контролите, толкова по-често ще се сещате да ги използвате. Чрез функцията за планирано автоматично отваряне и затваряне в определен час от деня, може и изобщо да не се грижите за тяхното управление.
 Безопасни за децата

Традицинните щори се управляват чрез дълги връзки, които създават трудност за децата и дори могат да бъдат опасни, особено за по-малките деца. С продуктите на RAEX може да елеминирате риска изцяло, тъй като управлението на щорите чрез дистанционно устройство е лесно дори и за най-малките, а електрическият мотор е вграден в конструкцията и е недостъпен за децата. Електрическите щори са отлично решение за детски стаи, занимални, както и за всички стаи в жилището.
 

Оптимизират пространството

Електрическите щори са отличен избор за трудно достъпни прозорци, тъй като може да ги управлявате от разстояние. Екипът на RAEX България изработва профилите по поръчка, така че да се впишат перфектно в пространството на вашето помещение. Ние ще ви предложим най-подходящото решение в зависимост от спецификите на вашите нужди.
 Смартхоум интеграция

Ако вашият дом е оборудван със смартхоум система, имате опцията да се възползвате още по-пълноценно от възможностите на електрическите щори. По този начин отварянето на щорите може например автоматично да изключва осветлението или обратното. Смартхоум системите отчитат външната температура и светлина и спомагат за спестяването на енергия чрез интелигентен контрол на електрическите щори.


Повишават стойността на дома

Бъдещето вече е тук и чука на вашата врата. Инсталирането на електрически щори е прекрасна възможност за инвестиция, която ще вдигне стойността на вашето жилище. Възползвайте се от предимсвата на новите технологии и модернизирайте своя дом с продуктите на RAEX.

 

Блог

Регистрирайте гаранционна карта

Номер на гаранционна карта: