Водещ производител на електрически корнизи от 2005

logo
  • 0878366634office@raexmotor.bg
  • София,бул. Витоша 150
  • Понеделник - петък: 10:30 - 18:00Събота - 10:30 - 14:30 Неделя: затворено

ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ДОМ

Домът на бъдещето е интелигентен. Автоматично управление на всички осветителни тела, хладилници, които могат да разберат дали ви е свършило млякото, роботизирани прахосмукачки, които ще почистват подовете ви, докато сте на работа. И сега вашите завеси също могат да бъдат интелигентно контролирани, ако ги комбинирате с електрически корниз РАЕКС , моторизирана пердета и  домашна автоматизация. Предлагаме  електрически завеси с двупосочно или еднопосочно отваряне и те се вписват дискретно във вашия домашен декор. Двигателите са стабилни и много тихи и може да работят и на батерии, ако желаете, без никакви проводници. Можете да управлявате завесата си с дистанционно управление или ключ на стената или просто дръпнете леко завесата и двигателят стартира.

Уми пердета

 КОНТРОЛИРАЙТЕ ВАШИТЕ ПЕРДЕТА С ТЕЛЕФОНА ИЛИ ТАБЛЕТА
Можете също да изберете да управлявате завесите си с домашната автоматизация или Tuya smart , Broadlink свържете вашите пердета и щори към Alexa  „домашен асистент“, където с проста команда можете да накарате завесите да се движат.
С домашната автоматизация можете също да управлявате завесите с вашия смартфон, таблет или смарт часовник. Можете да ги настроите да се отварят  автоматично, когато се приберете вкъщи, или затварят, докато сте на работа, в лятната вила или дори на почивка в чужбина. Интелигентните корниз за завеси на РАЕКС ви дават пълна свобода да контролирате вашите завеси, като същевременно защитавате както вашата поверителност, така и вашия дом.
 

Блог