Водещ производител на електрически корнизи от 2005

logo
  • 0878366634office@raexmotor.bg
  • София,бул. Витоша 150
  • Понеделник - петък: 10:30 - 18:00Събота - 10:30 - 14:30 Неделя: затворено

5 причини да си вземете електрически щори за лятотоАприл е и слънцето, макар и малко тромаво, се завръща! Лятото изглежда е точно зад ъгъла, но с парещото лятно слънце идва жегата и това може да доведе до проблеми с щорите.

В Раекс България предлагаме щори за всяка ситуация, така че ето пет страхотни причини защо нашите електрически щори, изработени по поръчка, са отговорът, който търсите това лято!
 

1. Поддържайте домът си хладен и приятен

През зимата нашите прозорци обикновено са нещото, което изпуска топлината от дома, но през лятото те създават точно обратния проблем: слънчевите прозорци пропускат топлина и светлина, но не позволяват на топлината да излиза обратно и така обръщат всяко южно изложение в оранжерия. С добре монтирани щори от Раекс България, това не е проблем, тъй като можете просто да регулирате щорите си, за да се предпазите от жегата и да поддържате стаите си прохладни и удобни, но има само една уловка: ще трябва да станете на всеки няколко минути, за да регулирате щорите, докато слънцето се движи, и наистина е много по-хубаво просто да останете седнали на дивана.

За щастие имаме решение и за това – електрически щори! Ние можем да предоставим щори с дистанционно управление, така че да можете да променята настройките според желанието си и да оптимизирате перфектно количеството слънце, което вашата стая получава, или дори можем да инсталираме електрически щори с предварително зададени програми и програмируеми настройки, така че да се регулират сами по график, като напълно Ви спестят усилията!

За най-добро слънцезащитно действие препоръчваме светли, непрозрачни тъкани, които ще отразяват слънцето през жарките летни дни.
 

2. Предотвратете излагането на слънчеви лъчи

Лятното слънце не само повишава температурата в дома ви – ако сте почитател на слънцезащитните кремове, вие също ще знаете, че то излъчва ултравиолетово лъчение с висок интензитет, което е една от причините да получим слънчево изгаряне. Това обикновено не е твърде голям проблем за дома, но в горещи дни или дни с интензивно ярко слънце, това UV лъчение може да избели снимки и подови дъски и да причини щети на дървените мебели.

Електрическите щори са страхотна защита срещу това, особено ако ги автоматизирате или направите интелигентни, което Раекс България с удоволствие правим – автоматизираните щори могат да бъдат настроени да се отварят или затварят в определени часове, независимо дали сте там или не и така можете да излезете и да знаете, че щорите ще предпазят вашите снимки и мебели от слънцето в най-важните моменти от деня. Раекс България също имат набор от дизайни и тъкани на щорите, така че независимо дали търсите нещо напълно непрозрачно или нещо, което просто ще намали светлината, ние ще можем да помогнем. Потърсете ни за повече информация!
 

3. Спете по-добре и се събуждайте отпочинали

Продължителността на деня нараства, а през лятото слънцето ще изгрява рано и няма да залезе до късно – през юни често е от 4 сутринта и до 21 часа! Това е страхотна новина за хората, които искат да останат навън до късно, но лоша новина за тези, които искат да поспят.

Електрическите затъмняващи щори от Ракес България са идеално решение – нашите монтьори правят внимателни измервания на вашите прозорци, преди да започнат строителството, за да можем да направим щори, които идеално се вписват във вашите прозорци, като гарантираме, че няма изтичане на светлина около ръбовете. Нашата гама от тъкани включва затъмняващи платове, а с електрически щори дори ще можете да ги програмирате да се отварят по всяко време, в което искате да станете, създавайки свой собствен мини изгрев в стаята и ви помага да спите по-пълноценно и да се събудите отпочинали всяка сутрин, точно както природата е предвидила!
 

4. Намалете отблясъците от слънцето

Електрическите щори ви дават отличен контрол върху слънцето, което идва през прозорците ви, без да е необходимо да ставате на всеки няколко минути, за да ги регулирате, което ги прави идеалният отговор за гледане на телевизия, игра на видео игри или работа на компютър у дома в слънчев ден . Независимо дали искате да използвате дистанционно управление или да синхронизирате интелигентните си щори с домашен асистент като Alexa и да управлявате щорите с гласови команди, ще можете да ги регулирате на каквато и да е височина, от която се нуждаете, без да ставате.

Както споменахме по-горе, много от видовете щори, предлагани от Раекс България, също могат да намалят навлизащата светлина, като същевременно пропускат малко, а видовете щори могат да се регулират, за да ви осигурят много прецизен контрол върху светлината приемане на стая. Можете да разгледате пълната ни гама от щори тук!
 

5. Поемете пълен контрол над светлината в дома си

Електрическите щори ви осигуряват голям контрол сами по себе си, но в партньорство с интелигентна система за управление, те отварят цял свят от възможности. Например, бихте могли да ги снабдите със светлинни сензори, които позволяват на интелигентните щори да реагират на променящите се условия на светлина, като се отварят или затварят без никакво допълнително въвеждане от вас!

По-горе споменахме времената за програмиране за отваряне и затваряне на щорите ви, но можете също да използвате гласови контроли, приложения за смартфон или дистанционно управление на щорите, за да управлявате нивата на светлина бързо и лесно, което ги прави идеални за често непредвидимото и ярко слънце на лято в Обединеното кралство!

Блог

Регистрирайте гаранционна карта

Номер на гаранционна карта: