Водещ производител на електрически корнизи от 2005

logo
  • 0878366634office@raexmotor.bg
  • София,бул. Витоша 150
  • Понеделник - петък: 10:30 - 18:00Събота - 10:30 - 14:30 Неделя: затворено

Изберете правилният корниз за пердета.

 Избрахте перфектната материя за завеси и сега имате нужда от перфектния корниз , които да я допълни. Правилният избор на корнизи наистина може да направи или разчупи стая и има толкова много опции: дърво, метали, различни стилове и изобилие от цветове. Като експерти по оборудването за завеси, бихме искали да споделим 3 съвета как да изберете правилния корниз или релса за завеси.

Tipove korniz za perdeta i zavesi.


Съчетайте вашите цветова схема с корниза.Ако искате алуминиев корнизиили релси, те трябва да е свързана с всякакви други метали в стаята, като мебелни крака, лампи, рамки за картини или голям декор. Ако сте избрали конкретна цветова схема за вашата стая, изберете корниз или релса, за да допълните или да контрастирате цветовете.


За изчистен външен вид изберете неутрално Ако вече имате много контраст или цвят в стаята си, трябва да изберете карниз или релса в неутрални цветове или от материали като матирана стомана и алуминий, за да избегнете и те да привличат вниманието. Ако просто искате изчистен, минималистичен вид, трябва да изберете бяло или дори релса за вграждане в тавана.


Погледнете тъмния си декор. Корнизи за завеси и релси могат да бъдат избрани с контраст, за да рамкират стаята и да й придадат дълбочина. Погледнете тъмните си мебели, когато избирате цвят за релсите си. Дървесен декор върху алуминиев корниз може също да съответства на первази, облицовка на прозорци или стени или да бъде с висок контраст цвят в зависимост от вниманието, което искате да привлечете към самия корниз.

Блог

Регистрирайте гаранционна карта

Номер на гаранционна карта: